About

Hallo, ik ben Prissy en ik ben een foodie, ik woon samen met Hans en ik ben mama van Thomas (8) en Faber (6)

Al jaren bestaat een groot deel van mijn vrije tijd uit koken, omdat wij lekker eten ontzettend belangrijk vinden…Wij eten elke dag vers, met groenten van het seizoen en biologisch.

Koken is voor mij elke dag opnieuw creatief zijn, nieuwe dingen uitproberen…blij worden van een goed gelukt gerecht of een heerlijke salade, een lekkere taart of koekjes, ijsjes voor onze kids, een lekker zelfgebakken brood….

Elke week maak ik een weekmenu, volgens de seizoenen, met recepten die snel klaar zijn.

Deze recepten, maar ook recepten van lekkere lunches, soepen, culinaire weetjes, leuke restaurants en lunchplekjes etc. wil ik graag delen.

Verder hou ik van reizen, steden bezoeken, lekkere wijn, haken en breien, kruiden en groenten kweken, het huis decoreren, dus hierover wil ik jullie ook graag inspireren.

Bedankt aan iedereen die mee een kijkje neemt in onze keuken…

Prissy van de Weyer – Koken en Eten volgens de seizoenen

Ben je op zoek naar inspiratie voor de lunch?  Schrijf je dan hier in en ontvang regelmatig gezonde lunch-inspiratie met groenten van het seizoen. Soepen, omeletten, slaatjes, boterhammen… Ook veel tips voor ‘meeneem’ lunches…  Vul hier je email adres in en het eBook wordt direct toegestuurd.

2 comments
  1. Leuk blog! Vanavond gaan we je pizza met pesto en champignons eten, ik ben heel benieuwd. Verder volg ik je ook via Instagram.

    Groetjes @sonedise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *