Zomerfeestjes!!!! Deel 1

Deze zomer hebben wij al veel feestjes gehad. Het begon met mijn vrijgezellenfeest in juni, op 20 juni zijn wij getrouwd en vorig weekend was er een tuinfeest in onze tuin.

Nemen jullie mee een kijkje?

Mijn vriendinnen hadden voor mij een onvergetelijke vrijgezellendag georganiseerd.

Ik werd thuis opgehaald en wist niet waar we heen gingen.

De laatste kilometers kreeg ik een blinddoek op…en werd ontvangen op een prachtige locatie met heerlijke hapjes…

100_1570

 

En een fantastisch verzorgde lunch…

100_1572

 

Mijn vriendinnen hadden allemaal een prachtige tekst voor mij geschreven, waardoor ik veel traantjes van ontroering liet.

 

100_1574

 

Na de lunch vertrokken we naar Antwerpen, waar we het MAS bezochten. Een vriendin was de gids en dat vond ik echt geweldig dat ze daar zoveel tijd had ingestoken, erg interessant wat ik allemaal nog niet wist over een prachtig museum in mijn favoriete stad.

Boven op het MAS was het tijd voor een quiz of ik Hans wel genoeg ken om met hem te trouwen…gelukkig was ik geslaagd…en als beloning mocht ik dus de week erna in het huwelijksbootje stappen en kreeg ik een geweldig juweel van mijn vriendinnen.

100_1581

 

Daarna gingen we aperitieven bij Bocadero

100_1606

 

En de dag werd in stijl afgesloten in mijn favoriete restaurant: Dock’s cafe

100_1611

 

100_1613

100_1617

 

Het was een dag om NOOIT te vergeten!!! Bedankt lieve vriendinnen!!!

Morgen vertel ik meer over onze trouwdag!!!

1 comment
  1. Prissy je bent zelf een heel lieve vriendin! Iedereen heeft genoten omdat jij hebt genoten, omdat de zon scheen, omdat we allemaal graag lekker eten, omdat het erg goed klikte in deze diverse groep die uit alle windstreken kwam, omdat je die fijne dag meer dan waard bent! Firmine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Paasweekend

Het mag gezegd worden…wij hadden een heerlijk paasweekend! Kijken jullie even mee wat wij allemaal gegeten hebben? 3…
Read More