Lunchidee: pastasalade

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 keer per week maak ik deze lekkere pastasalade voor de lunch. Tijdens het ontbijt kook ik de pasta, en daarna meng ik deze met wat rauwkost, olie, noten, etc. en klaar. Heerlijk om een keer geen brood te eten…daarom neem ik ook altijd glutenvrije pasta.

Deze week zijn wij naar zee geweest en de pasta smaakte heerlijk op het strand in de zon.

Voor 1 persoon:

50 g glutenvrije pasta (ongekookt gewogen), rauwkost naar keuze van het seizoen (bv. fijngesneden witloof, wortel, rammenas…), 4 olijven (in schijfjes gesneden), 2 zongedroogde tomaten (in reepjes gesneden), 2 eetlepels gemengde noten, 2 eetlepels rozijnen, 1 eetlepel lijnzaadolie, eventueel verse kruiden, 1 theelepel hennepzaadjes

1) De pasta koken. Afgieten en spoelen onder koud water.

2) Alle ingredi├źnten door de pasta mengen.

Klaar!

Smakelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Quichedeeg

Meestal koop ik bladerdeeg bij de natuurwinkel als ik quiche maak. Heel erg lekker, maar als je het…
Read More

Lunch

Ik heb zondag hummus gemaakt voor bij wortelen en paprika in de oven. Ik smul er al de…
Read More

Lunch op zondag

Vandaag hadden we weer een heerlijke lunch… Wortelsoep met kikkererwten en dan heerlijk zelfgebakken brood met eiersla, rucola…
Read More