Lunchidee: pastasalade

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 keer per week maak ik deze lekkere pastasalade voor de lunch. Tijdens het ontbijt kook ik de pasta, en daarna meng ik deze met wat rauwkost, olie, noten, etc. en klaar. Heerlijk om een keer geen brood te eten…daarom neem ik ook altijd glutenvrije pasta.

Deze week zijn wij naar zee geweest en de pasta smaakte heerlijk op het strand in de zon.

Voor 1 persoon:

50 g glutenvrije pasta (ongekookt gewogen), rauwkost naar keuze van het seizoen (bv. fijngesneden witloof, wortel, rammenas…), 4 olijven (in schijfjes gesneden), 2 zongedroogde tomaten (in reepjes gesneden), 2 eetlepels gemengde noten, 2 eetlepels rozijnen, 1 eetlepel lijnzaadolie, eventueel verse kruiden, 1 theelepel hennepzaadjes

1) De pasta koken. Afgieten en spoelen onder koud water.

2) Alle ingrediƫnten door de pasta mengen.

Klaar!

Smakelijk!

Leave a Reply