Foodie on the road: Knokke

Sinds kort doe ik aan mindfulness. Ik probeer zoveel mogelijk in het nu te leven. Maar het probleem is dat ik de kou en de regen van nu een beetje beu ben. Ik wil lente…warmte, zon…Ik ben de dikke truien en sjaals en mutsen beu…ik wil zomerjurkjes, de zon op mijn huid voelen.

Maar goed, nu terug naar het nu. Het nu was deze week zo slecht nog niet, want wat was het heerlijk een paar zonovergoten dagen.

Het was herfsvakantie en woensdag zijn we naar zee geweest. Het was heel lang geleden…elke keer besef ik dan dat ik toch elke maand wil gaan, zelfs in de winter.

We hadden wel een beetje te veel de zomer in ons hoofd. We hebben zelfs geluncht op het strand met een heerlijke pastasalade. Daarna hebben we een ijsje gegeten in de zon. Ik moet toegeven dat dat toch echt te koud was…in februari is het toch beter om ergens binnen pannenkoeken te eten.

Maar de warme appelsap met gember die ik daarna bij Pain Quotidien heb gedronken maakte veel goed.

Onze jongens hebben zelfs een zandkasteel gemaakt op het strand.

Om de dag af te sluiten hebben we nog hamburgers gegeten bij Ellis Gourmet Burger.

Het was een heerlijke dag…volgende keer dat we gaan denk ik dat alle strandbars er al zullen staan…voor mij altijd het mooiste moment van het jaar als ik daar weer zit en geniet van de zon…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

DSC_1770

 

image (5)

 

 

DSC_1772

image (6)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like