Foodie on the road: Antwerpen: Maurice Coffee bar

IMG_20150110_155144

Een nieuwe place to be in Antwerpen is Maurice Coffee Bar. Ze zijn tijdelijk gevestigd in Antwerpen in de KBC Boerentoren. Het is een gezellige plek waar je heerlijke koffie, thee en limonade kan drinken. Je kan er ook gebreide mutsen, sjaals, truien etc. kopen. Of als je liever zelf aan de slag gaat, kan je er ook breinaalden en wol kopen.

Als je het niet kent…denk je nu…wow beetje duf…maar dat is het absoluut niet!!! Het is echt superdesuperdesuper hip!!!

Nu kan ik enkel beoordelen dat ze heerlijke koffie, thee (leuk geserveerd in een jampot en wol) en limonade  hebben, maar volgende keer gaan we er ook eens lunchen want dat kan ook. En de taartjes zagen er heerlijk uit. Dus wordt vervolgd!

IMG_20150110_155537

Ik werd er erg enthousiast en nieuwsgierig (het is nl. echt mijn ding…) en wou heel graag weten hoe lang ze er blijven (want het is maar tijdelijk): maar oef oef oef…tot augustus…en dan zoeken ze een andere plek in de koekestad.

IMG_20150110_155516

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like