Foodie on the road: Antwerpen (18 oktober 2014)

Vorige week zaterdag waren wij in Antwerpen. Ik had gelezen over een nieuwe restaurant (Orso) in de Zurenborgwijk waar je heerlijke pizza kan eten (ook glutenvrij). Dus dat wilden we een keer proberen. Leuk om terug nieuwe restaurants te proberen nu onze kids iets groter worden. En leuk om er verslag over uit te brengen.

Het was heel lang geleden dat we in de Zurenborgwijk geweest waren en we gaan het vaker doen! We hebben brood gekocht bij Domestic…heerlijk en onze jongens hebben gespeeld in de speeltuin op de Dageraadplaats. Het was dan ook prachtig weer, dus het was extra genieten.

We gaan nog andere restaurantjes uitproberen in deze wijk, maar Orso is zeker en vast een aanrader en een nieuwe favoriet. De pizza orso is heerlijk. Met tomatensaus, parmaham, buffelmozarella en rucola.

orso-antwerpen
Heerlijke pizza bij Orso in Antwerpen
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like