My foodie day: zondag

Vandaag hebben we ontzettend lekker gegeten

Hier omdat ik het leuk vind ūüôā en ter inspiratie een overzichtje…recipes coming up soon…

Als ontbijt¬†volle yoghurt en amarant cruesli met een lekkere fruitsalade met fruit van het seizoen (vijgen, blauwe bessen, perzik, rode bessen en my favourite…banaan) met chia zaadjes en goji bessen…heerlijk vullend…

Als lunch quiche met andijvie, geitenkaas, pijnboompitten, koriander en basilicum. En omdat we echt in een foodie mood zijn dit weekend hebben we ook het deeg zelf gemaakt…met spelt-en volkorenmeel. Meer werk dan eentje kopen bij de natuurwinkel, maar zoveel lekkerder…Thomas vond echter het #witte deeg# wel lekkerder, dus ik heb beloofd om volgende keer een minder gezondere variant te maken (met wit meel dus)…Faber smulde er wel van…dus het is niet kids-gebonden…

We hadden wel een kruimeldeeg gekocht gisteren dus daar moesten we iets mee…en Hans had heel veel fruit geplukt in onze tuin…dus een super snelle fruittaart gemaakt met appelen, peren, pruimen en gember…als 4-uurtje

Vanavond na de boswandeling hebben we nog genoten van wortel-kikkererwtensoep en home made speltbrood met guacemole…heerlijke lichte afsluiter

Tot een volgende foodie-day…


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like