Boterham met rucola en courgette, omelet met kerstomaten, geitenkaas en basilicum

Als wij op zaterdag thuis lunchen, maken we altijd een omelet. Uiteraard zijn er eindeloos veel mogelijkheden, met alle groenten van het seizoen, maar met kerstomaten, geitenkaas en basilicum blijft onze zomerfavoriet. Ben nu al aan het denken welke ik ga maken in de herfst en winter 🙂

De laatste dagen ben ik echter heel creatief met #leftovers# en er was nog courgette en rucola over van de lunch en daar maakte ik een heerlijke boterham mee…met zongedroogde tomaatjes en hennepzaadjes…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Quichedeeg

Meestal koop ik bladerdeeg bij de natuurwinkel als ik quiche maak. Heel erg lekker, maar als je het…
Read More